-------PESANAN / ORDER----------

ORDER HANYA BY EMAIL/ Whats App ke >nurulain_ghazali@yahoo.com>, Whatsapp :012-9107737

-- jom LIKE : RayyanOne Shop untuk update Shawl raudhah terkini https://m.facebook.com/profile.php?id=796948130369082

--Kami ialah Stokis RAUDHAH yg sah..

--bundle kat sini EITHER NEW BUNDLE /USED, PRELOVED, but in GOOD condition.

--memandangkan saya bekerja pada siang hari, kelewatan replying mungkin berlaku. Harap sabar menunggu ya...

-- NO FUSSY BUYER PLEASE !!NO BACK OUTS !!!

--baju2 yg dijual telah di periksa dari sebarang stain/defect. if ada, akan saya notify...

--PAID--HOLD valid hanya 1 month.tiada khabar lepas itu, dianggap tidak berminat, bayaran/deposit tidak dipulangkan

-- 'FREE POS' hanya valid untuk promo pada masa tersebut, tidak valid untuk 'HOLD'

-- kami tidak bertanggungjawab di atas sebarang kehilangan semasa in transit(pos)

@NO CANCELLATION AFTER 3 DAYS BOOKING ~~OR U WILL BE BLACKLISTED ...!! PLEASE NO BACKOUTS ...


-------



@ postage only using POSLAJU on TUESDAY/THURSDAY only



@ postage rate :
1 pc - rm 7*(east M'sia)additonal 1 pcs add rm1
*juga bergantung jenis material...

@COD at Wisma Bank Islam, Damansara Heights sahaja

WE ARE REGISTERED ...

WE ARE REGISTERED ...
Shop with confidence..!

WhatsApps Me For Fast Order !

WhatsApps Me For Fast Order !
012-9107737

My Gojes Followers

Wednesday, December 17, 2014

FAMILY GATHERING - CHALET DERUAN OMBAK?? TIDAK....

Well...hari ni rasa rajin nk menulis pasal pengalaman yang kurang menarik masa family day hari tu...
2 malam kat chalet deruan ombak ni buat malam aku sangat tersiksa...
ha nak tau kenapa...esok aku tunjuk bukti bergambar...

bukan niat nk menjatuh kan mana2 pihak.tapi sekadar peringatan kepada orang ramai supaya beringat..dan kepada PEMILIK supaya bertindak...! bukan BERTINDAK BLOCK SAYA KAT FB ERKKK...


aii tak kisah lah...tapi lain kali tingkatkan lah kualiti...jgn nk untung je okeee kak ...
more pics tomorrow ya..nk balik aaahh

REF: CHALET DERUAN OMBAK - PENGKALAN BALAK , MELAKA

Tuesday, December 16, 2014

Shawl Qisha ! Gojesss tauuu

cantik nya Qisha...

JOM CEPAT LIKE untuk tempah shawl uolss...!
 

Monday, December 8, 2014